• Ассортимент
  • Байланыстар
  • Русский
  • Қазақша
  • Ассортимент
  • Байланыстар
    • Русский
    • Қазақша

МИШКА НА ПОЛЮСЕ
Ыстық шоколадтағы зефир
75 гр

МИШКА НА ПОЛЮСЕ
Пломбир
70 гр

МИШКА НА ПОЛЮСЕ
«Топленое молоко»
пломбир-эскимосы
70 гр

МИШКА НА ПОЛЮСЕ
Шоколад глазуріндегі пломбир
70 гр

МИШКА НА ПОЛЮСЕ
Ыстық шоколад
пломбирі
70 гр

МИШКА НА ПОЛЮСЕ
Карелдік көкжидек
қосылған пломбир
75 гр

МИШКА НА ПОЛЮСЕ
ЯКУТ МҮКЖИДЕК-ИТБҮЛДІРГЕН
қосылған пломбир
75 гр

«Мишка на Полюсе». Ыстық шоколадтағы пломбир-зефир.

75гр.

Ресей нарығында бірегей өнім.

Ыстық шоколад арнайы технология мен рецепт бойынша дайындалады, соның арқасында оның дәмі қарапайым эксимоның глазурінен түбегейлі ерекшеленеді.

Аздап еріген кезде, пломбир-зефир нәзік суфлеге айналады, өйткені ол агар мен алма пюресінде дәстүрлі зефир технологиясына сәйкес жасалады.

  • Бірінші және негізгі ингредиент-табиғи сиыр кремі.
  • МЕМСТ 31457-2012 бойынша дайындалады.
  • Өсімдік майларын пайдаланбай жасалатын 100% табиғи пломбир.

«Мишка на Полюсе». Эскимо-пломбир.

70гр.
  • Жаңа металдандырылған қаптама.
  • Бірінші және негізгі ингредиент-табиғи сиыр кремі.
  • МЕМСТ 31457-2012 бойынша дайындалады.
  • Өсімдік майларын пайдаланбай жасалатын 100% табиғи пломбир.

«Мишка на Полюсе». Эскимо пломбир – пісірілген сүт.

70гр.

2021 жылдан бастап – балмұздақ құрамындағы табиғи пісірілген сүт. Пісірілген сүт қайнату арқылы тұтас сүттен жасалады. Содан кейін ол өзіне тән дәмі мен хош иісіне, сондай-ақ жағымды сарғыш түске жету үшін 4 сағат бойы жабық контейнерлерде 90 °C температурада ұсталады.

  • Жаңа металдандырылған қаптама.
  • Бірінші және негізгі ингредиент-табиғи сиыр кремі.
  • МЕМСТ 31457-2012 бойынша дайындалады.
  • Өсімдік майларын пайдаланбай жасалатын 100% табиғи пломбир.

«Мишка на Полюсе». Шоколад глазурімен эскимо пломбир

70гр.
  • Вафля Barry Callebaut ақ шоколад глазурімен құйылған.
  • Жаңа металдандырылған қаптама.
  • Бірінші және негізгі ингредиент-табиғи сиыр кремі.
  • МЕМСТ 31457-2012 бойынша дайындалады.
  • Өсімдік майларын пайдаланбай жасалатын 100% табиғи пломбир.

«Мишка на Полюсе». Ыстық шоколадтағы пломбир, қақтамада.

70гр.

Эксимо қолмен металл қақтамаға оралған. Бұл жағдайда қақтама пакеті жабдықта герметикалық түрде жабылады және Ресейдегі қақтамадағы басқа эксимоның көпшілігіне қарағанда ауа өткізбейді. Сондықтан ол барлық дәм мен сапаны толығымен сақтайды.

Ыстық шоколад арнайы технология мен рецепт бойынша дайындалады, сондықтан дәмі стандартты эскимодан түбегейлі ерекшеленеді.

  • Бірінші және негізгі ингредиент-табиғи сиыр кремі.
  • МЕМСТ 31457-2012 бойынша дайындалады.
  • Өсімдік майларын пайдаланбай жасалатын 100% табиғи пломбир.

«Мишка на Полюсе» «Ягоды Заполярья». Карелдік көкжидек қосылған пломбир.

75гр.

Карелдік көкжидектен жасалған табиғи мұздатылған шырын қабатымен жабылған жидек пюресі қосылған сергітетін эксимо пломбир.

Жидектер Ресейдің Заполярьесінде: Карелияда - климаты қоңыржай аудандарда, ғаламшардағы ең экологиялық таза жерлердің бірінде пісіп жетілді. Шикізаттың шығу тегі жеткізушілердің ресми сертификатымен расталады.

Шикізаттың шығу тегі жеткізушілердің ресми сертификатымен расталады.

  • Бірінші және негізгі ингредиент-табиғи сиыр кремі.
  • МЕМСТ 31457-2012 бойынша дайындалады.
  • Өсімдік майларын пайдаланбай жасалатын 100% табиғи пломбир.

«Мишка на Полюсе» «Ягоды Заполярья». Якут мүкжидек-итбүлдірген қосылған эксимо пломбир.

75гр.

Якут мүкжидек-итбүлдіргеннен жасалған табиғи мұздатылған шырын қабатымен жабылған жидек пюресі қосылған сергітетін эксимо пломбир.

Жидектер Ресейдің Заполярьесінде: Якутияда - климаты қоңыржай аудандарда, ғаламшардағы ең экологиялық таза жерлердің бірінде пісіп жетілді. Шикізаттың шығу тегі жеткізушілердің ресми сертификатымен расталады.

Шикізаттың шығу тегі жеткізушілердің ресми сертификатымен расталады.

  • Бірінші және негізгі ингредиент-табиғи сиыр кремі.
  • МЕМСТ 31457-2012 бойынша дайындалады.
  • Өсімдік майларын пайдаланбай жасалатын 100% табиғи пломбир.
  • Ассортимент
  • Байланыстар
  • Ассортимент
  • Байланыстар